نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: فاطمه حیدری
موارد یافت شده: 10
1 - study on quality characteristics of camel burger and evaluating its stability during frozen storage (چکیده)2 - بررسی تعامل شرایط اجتماعی-فرهنگی و خود انگاره مترجم در ترجمه های فارسی سرگذشت حاجی بابای اصفهانی (چکیده)
3 - نقش استراتژی ترجمه در جلوگیری از نفوذ زبانی و فرهنگی زبان مبدا فرادست در زبان مقصد فرو دست ( مطالعه موردی: رمان (چکیده)
4 - The future of human resources in sport organizations with scenario making, the Case study: Developing country of Iran (چکیده)
5 - هوش روایی و کیفیت ترجمه (چکیده)
6 - Hybrid modeling of intelligence and linguistic factors as predictors of translation quality (چکیده)
7 - اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو, شتر و شتر مرغ (چکیده)
8 - روش ایمونوهیستوشیمی در تشخیص لنفوم هوجکین و مقایسه آن با روش های متداول (چکیده)
9 - مطالعه اثر جایگزینی گوشت شتر بر ویژگی های کیفی برگر (چکیده)
10 - Effect of Nacl on Aspergillus Niger Growh (چکیده)